Geschreven door 18:52 Tuinmeubelen & loungesets

De allerleukste loungesets voor buiten

Je hebt een prachtige tuin, maar ervan genieten ho maar! Daarom hebben we de 5 fijnste loungesets op een rijtje gezet.

Je kunt het groen in de tuin wel op orde hebben, maar wat als er geen normale zitplek is? Dat zou toch zonde zijn!

Een prachtige tuin. Alleen zonder de mogelijkheden om er ook echt van te genieten. Dat kan anders, dus daar helpen we je dan ook graag een handje mee!

La Vida Loungeset van Exotan

Gemaakt van aluminium en eucalyptushout: het La Vida Loungeset.

Dankzij de schuine rugleuning in combinatie met de dikke kussens kun je niet anders dan de hele dag heerlijk blijven zitten. In de tuin zitten was nog nooit zo comfortabel!

 

Loungeset Stijn van Lanterfant

Een loungeset geschikt voor alle liefhebbers van de industriële interieurtrend. Gemaakt van aluminium met daarop heerlijk grijze en vooral zachte kussens. Voeten omhoog, boekje erbij en genieten van jouw prachtige tuin!

Loungeset San Francisco Douglas

Het loungeset van Wood4you, is zoals de naam al zegt, gemaakt van hout. Douglas hout welteverstaan. Perfect voor alle natuurliefhebbers onder ons! Met maar liefst 5 sterren voor duurzaamheid en erg lekkere kussens kun jij  tevreden in de tuin gaan zitten.

Timor Loungeset van Beliani

Wil je zeker weten dat je een tuinset hebt van goed hout? Dit moderne tuinset is gemaakt van FSC®-gecertificeerd acaciahout in een lichte houtkleur. Met de grijze elegante kussens ben jij de koning ter rijk.

Loungeset Sander van Lanterfant

Zet de fles wijn maar klaar op de tafel en plof neer op het loungset van Lanterfant. Gemaakt van aluminium met grijs houten accenten. Installeer jezelf op de comfortabele loungeset en geniet van jouw eigen tuin.

(Visited 28 times, 1 visits today)